Racisme

image

Racisme, waar een donker persoon niet in aanmerking komt voor een baan, zij hem niet kunnen uitstaan en afkeurde om zijn gekleurde negers huidskleur. En alleen om die reden besmeurde ze hem met een vies e-mail waar ze later, soort van, om betreuren. Bullshit.

Racisme,  waar een donker persoon in elkaar word geslagen en vervolgens op FB rondvragen of iemand hem kent omdat hij zijn dochter ging beklagen. Slachtoffer, asielzoeker, zit thuis met trauma’tje 55 in zijn achterhoofd, alleen omdat hij een vriendelijke “hai” zei tegen een heethoofd en die een groep jongens op hem afstuurde en de vertrouwen in een veilig land zonder geweld in 1 minuut heeft weggeroofd.

Racisme, waar een politicus stilstaat om zijn beveiliging die 9jaar duurde omdat islamitische misdadigers hadden gedreigd ook op hem af te vuren. Hij blikt terug op de nagedachtenis die is aangericht door een geloofsbelijdenis. Niet wetend dat hij de grootste verdoemenis is van al dat vergif die hij verspreid en talloze onnodige discussies aansnijdt, en bepleit dat Islam de de grootste bedreiging is van deze tijd.

Helaas zijn er vele die de krantenkoppen niet halen, en hun verhalen in een doofpot verdwijnen, balen! Maar dat neemt niet weg dat Nederland in zwaar weer verkeerd als het om racisme bivakkeert. Nederland moet ff naar zich zelf kijken en bewijzen voordat we ons zelf met andere landen vergelijken. De ware aard van een persoon komt naar boven, als de zwartepiet discussies worden geopend.

image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s